Maratem M325 Mutfaklar İçin Yüksek Performanslı Yağ Çözücü 1Lt

Maratem M325 Mutfaklar İçin Yüksek Performanslı Yağ Çözücü 1Lt
  • Maratem
    •  1,11Kg
    •  12Adet
Ürün Açıklaması
Ocak, fırın, davlumbaz gibi mutfak ekipmanlarındaki yanmış/yapışmış yağ tabakalarının temizliğinde kullanılan yüksek performanslı yağ çözücüdür.
Dik yüzeylere mükemmel bir şekilde tutunur.
Yüzeydeki yağlı kalıntıya derinlemesine işler.
Uygulandığı yüzeyden kolayca ve tamamen durulanabilir.
Paslanmaz çelik yüzeyler için uygundur, mutfak ekipmanlarına zarar vermez.

Kullanım Oranı
Konsantre olarak direkt kullanılır.

Kullanım Talimatı
Temizlenecek yüzeye direkt uygulanır. Yüzeydeki kalıntının çözülmesi için 10 dakika kadar beklenir. Bundan sonra yüzey, ihtiyaca göre ovulur, ardından su ile durulanır. Yüzeyi hafifçe ısıtmak işlemi hızlandıracaktır. Fırın içlerinde uygulama fırça ile aşağıdan yukarı yapılmalıdır. Özellikle paslanmaz dışındaki yüzeylerde çok uzun süre bekletilmemeli ve uygulama sonrası çok iyi durulanmalıdır. Ürün yüz seviyesinden yukarı püskürtülmemeli ve püskürtücü yüzden uzak tutulmalıdır. Kullandıktan sonra ambalaj kapağını sıkıca kapatınız. Yalnızca profesyonel kullanım içindir.

Önemli Hususlar
Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Çocuklardan uzak tutunuz. Ciltte yanıklara neden olur. Gözlerde ciddi tahribata sebep olabilir. Gözle temas durumunda bol su ile yıkayınız ve doktora başvurunuz. Koruyucu giysi kullanınız. Kaza halinde veya kendinizi iyi hissetmediğinizde hemen bir doktora başvurunuz. Yutulması halinde sağlığa zararlıdır, doktora başvurunuz.

Depolama
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz. Donmaktan koruyunuz.
Üst üste 4 koliden fazla istiflemeyiniz.