Tana Longlife Diamond Yüksek Parlaklık Veren, Dayanıklı Emülsiyon Cila 10Lt

Tana Longlife Diamond Yüksek Parlaklık Veren, Dayanıklı Emülsiyon Cila 10Lt
  • Tana
    •  1Adet
    •  10Lt
Ürün Açıklaması
Uzun ömürlü, yüksek parlaklığa sahip emülsiyon ciladır.

Bileşimi
Döşemenin parlak ve cila tabakasının uzun ömürlü olması istenen tüm bölgeler için tavsiye edilen, yüksek parlatıcı özelliğe ve uzun süreli etkiye sahip emülsiyon ciladır.
Doğru kullanıldığında LONGLIFE diamond, döşeme kaplamasını mekanik yıpranma ve hızlı aşınmaya karşı koruyan sert ve çok dayanıklı koruyucu bir film oluşturur. Bu üründe kullanılan yüksek performanslı bileşenler, sık kullanılan zeminlerde bile kaymaya karşı mümkün olan en üst düzeyde koruma sağlar.
PVC, linolyum, özel plastik döşeme kaplamaları gibi ürünlerin ilk bakımı için idealdir. Elastomer, kaplanmamış ahşap ve cilalı taş zeminler için uygun değildir.

Kullanım Oranı
Direkt olarak: 1,5L ? 2 L / 100m²

Kullanım Talimatı
İlk Bakım
İlk bakım olarak LONGLIFE Diamond?u ince ve eşit olarak iki kere uygulayınız. Yüzey temiz, kuru ve yabancı maddelerden tamamen arındırılmış olmalıdır. UltanSPEED gibi uygun bir aplikatör kullanınız. Küçük alanlar için SPEEDSTER tavsiye edilir.
Uzun Süre Korumalı İlk Bakım
İlk bakımı yukarıda belirtilen şekilde uygulayınız ve ilk kat tamamen kuruduktan sonra yüksek hızlı cilalama işlemi yapınız. Sonra ikinci katı uygulayınız. Bu şekilde sıkıştırılan koruyucu film daha da uzun ömürlü olacaktır. 100 m2 başına yaklaşık 1,5 ila 2,0 litre kullanınız. İkinci uygulamadan önce ilk katın kuruması için yeterli zaman bırakınız.

Bakım Temizliği
TAWIP veya WIPGO kullanarak ve sprey-silme işlemiyle hafif lekeleri çıkarınız. Ağır lekeler için ıslak-silme işlemi ve VONET ya da SR 13 (yaklaşık %1,0) kullanınız. Otomatik yıkama makineleri için INNOMAT öneririz. 

Sprey Temizleme İşlemi
Hiçbir kaplama çizilmeler karşısında %100 direnç gösteremez. Hızlı ve LONGLIFE diamond kullanılan (1:3 oranında sulandırılmış) bir işlemle, yürüme alanlarındaki izler kolaylıkla yok edilebilir.

Derinlemesine Temizlik
Nispeten uzun bir süre kullanımdan sonra derinlemesine temizlik gerekirse bu işlem döşeme kaplamasının türüne bağlı olacak şekilde ya QUICK-STRIPPER ya da LINAX plus ile yürütülebilir. Zemin suyla iyice silindikten ve tamamen kuruması beklendikten hemen sonra ilk bakım tekrar uygulanabilir.