Tana Longlife Hospital Dezenfektanlara Dayanıklı Emülsiyon Cila 10Lt

Tana Longlife Hospital Dezenfektanlara Dayanıklı Emülsiyon Cila 10Lt
  • Tana
    •  1Adet
    •  10Lt
Ürün Açıklaması
Dezenfektanlara karşı dayanıklı emülsiyon ciladır.
Sıkı hijyen koşullarının uygulanması gereken alanlarda kullanıma yönelik dezenfektana dayanıklı bir emülsiyon ciladır.
Doğru kullanıldığında suya ve deterjanlara oldukça dayanıklı sert, koruyucu bir tabaka oluşturur. Dağıtıcı ekipmanların yakınında alkol içeren el dezenfektanlarının zemine damlamaması mümkün değildir. Alkole karşı çok dayanıklı olan LONGLIFE hospital bu ürünler kuruduktan sonra bile yüksek performanslı özelliklerini sergiler.
Absorban zeminli kaplamalarda bile mükemmel bir doldurma gücü gösterir. Zemini mekanik hasarlardan korur ve zeminin özelliklerini korumasınI sağlar.
Kullanılan cila bileşenleri yürüme güçlüğü çeken hastalar için önemli bir özellik olan, mükemmel bir kayma önleyici niteliği garanti eder.
Hastaneler, doktor muayenehaneleri ve huzurevleri gibi sağlık kurumlarındaki suya dayanıklı tüm zeminler üzerinde ilk bakım olarak kullanılmaya uygundur. Elastomer veya kaplanmamış ahşap zeminlerde kullanmayınız.

Kullanım Oranı
Saf, 1,5L /100m²

Kullanım Talimatı
İlk Bakım
LONGLIFE hospital?ı iyice temizlenmiş bir zemine ince bir tabaka halinde ve düzgünce uygulayınız. Zemin kaplaması gözenekli ve oldukça emici ise iki veya üç kat halinde uygulanması önerilir. 100 metre kare için yaklaşık 1.5 ila 2.5 litre kullanılır. İkinci veya üçüncü uygulamadan önce yeterli kuruma süresi bırakınız.

Bakım Temizliği
Düzenli temizlik ve dezenfeksiyon için uygun dozaj talimatlarına göre ıslak silme suyuna (örn.) APESIN AP 30, APESIN AP 300 veya APESIN AP 100 ekleyiniz. Özel bir dezenfeksiyon olmaksızın elle bakım temizliği için, kirin derecesine göre (her durumda yaklaşık %1,0) nemli silme veya ıslak silme suyuna SR 13 ekleyiniz. Dezenfeksiyon yapmayan otomatik temizlik makineleri için INNOMAT ürününü öneriyoruz.

Yenileme
Yürüme alanı olarak kullanılan veya standların konulduğu, daha fazla yıpranmış olan bölgelerde cilanın da zarar görmesi kaçınılmazdır. Bu bölgeler 1:2 oranında seyreltilmiş LONGLIFE hospital ile düzeltilebilir. Çözelti tek bir ıslak silme işlemiyle uygulanır ve kurumaya bırakılır.

Derinlemesine Temizlik
Uzun bir süre kullanımdan sonra derinlemesine temizlik gerekirse LINAX plus kullanılmasını öneririz. Suyla yapılacak ıslak-silme işleminden sonra ve zemin döşemesi tamamen kuruyunca ilk bakım tekrarlanabilir.